Seipakke med squash, gulrot og ramsløk

En digg ovnsrett med sei, hvor smakene av vår får rikelig med plass. Nordens hvitløk, ramsløk, er i sesong og den passer perfekt til seifisken. 

Fremgangsmåte

  1. Del seien i 4 porsjoner og krydre med salt og pepper. 
     
  2. Kutt squash i grove terninger og kutt gulrøtter i tynne strimler på langs.     

     

  3. Legg squash, gulrot og ramsløk i midten av et bakepapir. Deretter fisk og estragon. Ha en klatt smør og litt sitron på hver av fiskestykkene og brett sammen bakepapiret slik at pakken er tett.
     
  4. Bak i ovn på 200 grader i ca. 12-15 min.

Ingredienser

Antall porsjoner: 4

  • 1 kg sei
  • 1 gul squash
  • 1/2 grønn squash
  • 4 gulrøtter
  • fersk ramsløk eller ramsløkspuré
  • 4 ss smør
  • salt og pepper
  • solsikkeolje
  • 1 bunt estragon