Seipakke med squash, gulrot og ramsløk
En digg ovnsrett med sei, hvor smakene av vår får rikelig med plass. Nordens hvitløk, ramsløk, er i sesong og den passer perfekt til seifisken.
Fremgangsmåte
- Del seien i 4 porsjoner og krydre med salt og pepper.
- Kutt squash i grove terninger og kutt gulrøtter i tynne strimler på langs.
- Legg squash, gulrot og ramsløk i midten av et bakepapir. Deretter fisk og estragon. Ha en klatt smør og litt sitron på hver av fiskestykkene og brett sammen bakepapiret slik at pakken er tett.
- Bak i ovn på 200 grader i ca. 12-15 min.
Ingredienser
Antall porsjoner: 4
- 1 kg sei
- 1 gul squash
- 1/2 grønn squash
- 4 gulrøtter
- fersk ramsløk eller ramsløkspuré
- 4 ss smør
- salt og pepper
- solsikkeolje
- 1 bunt estragon