

Pasta med reker, tomat og grønnkål
Vinterens reker er ekstra saftige og passer perfekt i denne smakfulle pastaretten med tomat og grønnkål. Grønnkålen tåler frosten og blir bare søtere i smaken nå i kulden.
Fremgangsmåte
- Rens reker og sett til siden. Kok pasta i lettsaltet vann og sett til siden.
- Stek hvitløk, sjalottløk og chili i olje til løken blir blank. Ha i tomater og sviss et par minutter til. Ha deretter i smør. Smak til med sitron, salt og pepper. Ha i grønnkål og vent til den faller sammen. Vend inn reker helt til slutt.
- Vend saus og pasta sammen og topp med parmesan.
Ingredienser
Antall porsjoner: 4
- 500 gram reker, kokte og pillede
- 500 gram pasta
- 250 gram cherrytomater, delt i to
- 4 fedd hvitløk, finkuttet
- 2 sjalottløk, finkuttet
- 1/2 chili
- 1 pakke grønnkål, vasket og plukket
- 4 ss smør
- salt og pepper
- olivenolje