Oppskrifter

Logoen til nettstedet godfisk.no

Oppskrifter er med noen få unntak hentet fra godfisk.no. Godfisk har en omfattende samling av oppskrifter, mange tips og mulighet til å lage sin egen kokebok.

1 til 30 av 523 oppskrifter
<< Første < Forrige 1-30 31-60 61-90 91-120 121-150 151-180 181-210 211-240 241-270 271-300 Neste > Siste >>

Nigiri sushi med laks

2225
Bilde av retten Nigiri sushi med laks. Fotograf: Studio Dreyer-Hensley.

Nigiri sushi er en liten oval risbolle dekket med en skive sjømat og et lite strøk wasabi. I denne oppskriften bruker du laks, japanernes nye favorittfisk på sushi.

Se hele oppskriften

Karrisild

23579
Bilde av retten Karrisild. Fotograf: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen.

En frisk karrisild får du ved å tilsette eple. Prøv denne oppskriften som tar utgangspunkt i påleggssild på glass. Raskt og enkelt.

Se hele oppskriften

Klar fiskesuppe med ingefær og soya

2182
Bilde av retten Klar fiskesuppe med ingefær og soya. Fotograf: Synøve Dreyer.

Suppe er enkelt og godt, og passer utmerket som et måltid før man skal videre på andre aktiviteter. Dette er en lett og mager suppe med smak av ingefær og soya.

Se hele oppskriften

Klassisk rekecocktail

1887
Bilde av retten Klassisk rekecocktail. Fotograf: Astrid Hals.

En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett. Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei.

Se hele oppskriften

Kokt skrei med hvite bønner og skinke

51392
Bilde av retten Kokt skrei med hvite bønner og skinke. Fotograf: Synøve Dreyer.

Når skreien trekker i melk blir den ekstra hvit og delikat. Bønner og røykt svinekjøtt er godt tilbehør, og kokt purre setter en spiss på denne oppskriften.

Se hele oppskriften

Kokt torsk med gulrotstuing og bacon

21935
Bilde av retten Kokt torsk med gulrotstuing og bacon. Fotograf: Astrid Hals.

Denne oppskriften med torsk er en klassiker som aldri går av mote. Med gulrotstuing ved siden og knasende bacon på toppen er dette en tradisjonsrik rett for hele familien.

Se hele oppskriften

Kongekrabbe med risoni i safran

1988
Bilde av retten Kongekrabbe med risoni i safran. Fotograf: Audun Aagre.

Stekt kongekrabbe med estragon og revet sitronskall passer godt sammen med risoni. Risoni er pasta som er formet som ris. Denne oppskriften en god sjømatrett som er enkel å lage til mange.

Se hele oppskriften

Koriander- og ingefærsild

23459
Bilde av retten Koriander- og ingefærsild. Fotograf: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen.

Sild har lange tradisjoner i det norske kostholdet, men det betyr ikke at man kun trenger å holde seg til tradisjonelle smaker. Imponer med denne eksotiske varianten.

Se hele oppskriften

Krydret ørret på grill

1660
Bilde av retten Krydret ørret på grill. Fotograf: Aina Hole.

Ørret egner seg veldig godt til rask varmebehandling på grillen, da får den en saftig kjerne i midten. I denne oppskriften er ørreten spennende krydret.

Se hele oppskriften

Kveite ceviche på toast

1987
Bilde av retten Kveite ceviche på toast. Fotograf: Tom Haga.

Ceviche er sitrusmarinert sjømat, og salat og avokadosalsa passer perfekt til det. Denne oppskriften kan brukes som både forrett og tapas.

Se hele oppskriften

Kveite med en smak av blåskjell

2240
Bilde av retten Kveite med en smak av blåskjell. Fotograf: Tom Haga.

Kveite trukket i melk med hvitløk og koriander gir fisken en nydelig smak og konsistens. Servert med en skummende blåskjellsaus og grønnsaker er denne oppskriften komplett.

Se hele oppskriften

Kveite med frisk salat og pepperrotkrem

13977
Bilde av retten Kveite med frisk salat og pepperrotkrem. Fotograf: Gudrun Hoffmann og Ulla Westbø (H2W).

Imponer gjestene dine og skap et festmåltid. Med ovnsbakt kveite, pepperrotkrem og en frisk sprø salat på menyen gir du gjestene dine en ny smaksopplevelse.

Se hele oppskriften

Kveite med ingefærsmør

2236
Bilde av retten Kveite med ingefærsmør. Fotograf: Synøve Dreyer.

Kveite er en festfisk som smaker godt selv med det enkleste tilbehør. Det er viktig å ikke koke, men trekke kveite, da blir resultatet et saftig og godt kjøtt.

Se hele oppskriften

Kveite med ost- og ansjostopping

23339
Bilde av retten Kveite med ost- og ansjostopping. Fotograf: Ingvar Eriksson.

Det blir en ordentlig festmiddag med saftig kveite. Server nydelig ovnsbakt kveitefilet med ost- og ansjostopping sammen med hjemmelaget salat og dressing.

Se hele oppskriften

Kveite "steaksandwich"

1990
Bilde av retten Kveite

Denne fantastiske sandwichen med kveite får alle til å få vann i munnen. Oppskriften hjelper deg med å lage et smakfullt fyll med syltet sopp og rødbeter.

Se hele oppskriften

Laks- og torskeburger

2392
Bilde av retten Laks- og torskeburger. Fotograf: Fabian Bjørnstjerna.

Laks og torsk i blanding, to favoritter på en gang. Enkel og rask håndmat som alle liker. Denne burgeren kan du også servere med poteter og grønnsaker.

Se hele oppskriften

Laksetartar med julesmak

2399
Bilde av retten Laksetartar med julesmak. Fotograf: Ingvar Eriksson.

Laks med agurk, dill og sennep har en lekker duft, og en jevn og rund smak. Server retten som en forrett til en bedre middag. Gjestene dine vil la seg imponere!

Se hele oppskriften

Lasagne med torsk og grønnsaker

2076
Bilde av retten Lasagne med torsk og grønnsaker. Fotograf: Alf Børjesson.

Nordmenn elsker mange retter fra det italienske kjøkken, deriblant lasagne. Prøv denne nydelige varianten med torsk, servert med grønnsaker vendt i smør.

Se hele oppskriften

Lettsaltede torskeflak

23305
Bilde av retten Lettsaltede torskeflak. Fotograf: Ingvar Eriksson.

Torskefilet kan brukes til så mangt. Skal du lage mat til mange kan du prøve deg på denne retten av torsk servert med rødbeter og bacon, drysset med fetaost.

Se hele oppskriften

Lettsaltet skrei med rødbeter og smørsaus

51255
Bilde av retten Lettsaltet skrei med rødbeter og smørsaus. Fotograf: Bent Raanes.

Den rene, friske smaken av skrei kommer til sin rett med smørsaus og rødbeter som følge. Oppskriften er ikke tidkrevende, husk bare at du skal salte skreifileten kvelden før.

Se hele oppskriften

Lettsaltet torsk i tomatform

25641
Bilde av retten Lettsaltet torsk i tomatform. Fotograf: Synøve Dreyer.

Prøv denne oppskriften med lettsaltet torsk i tomatform med potet, hvitløk, chili. Det eneste som tar tid er tiden den trenger i stekeovnen. Serveres med brød.

Se hele oppskriften

Limemarinert makrell

24365
Bilde av retten Limemarinert makrell. Fotograf: Astrid Hals.

Makrell kan man bruke til så mangt. Prøv denne retten med limemarinert makrellfilet med persille og salat. En sommerlig rett som setter fart på smaksløkene.

Se hele oppskriften

Makrell à la Astrid

47136
Bilde av retten Makrell à la Astrid. Fotograf: Studio Dreyer Hensley.

Makrell er en sunn og tradisjonsrik råvare som kan varieres på mange måter. I denne oppskriften blir stekt makrell servert med en deilig rømmesaus med løk og sopp.

Se hele oppskriften

Makrell i tomat

24328
Bilde av retten Makrell i tomat. Fotograf: Astrid Hals.

Er en av dine lunsjfavoritter makrell i tomat på skiva? Prøv deg på en hjemmelaget variant. Denne kan du også servere som en enkel middag med nykokte poteter og salat ved siden av.

Se hele oppskriften

Makrell med grønnsaker

24377
Bilde av retten Makrell med grønnsaker. Fotograf: Astrid Hals.

Makrell er en fisk som brukes svært mye i Japan. Prøv en japanskinspirert variant med makrellfilet og grønnsaker. Server med kokt ris eller godt brød.

Se hele oppskriften

Makrellescabeche - stekt, marinert makrell

28487
Bilde av retten Makrellescabeche - stekt, marinert makrell. Fotograf: Astrid Hals.

Escabeche har sin opprinnelse i Middelhavsregionen, og er en rett hvor fisk marineres i en syrlig marinade. Prøv denne oppskriften med makrell.

Se hele oppskriften

Marit Bjørgens skattkiste

18283
Bilde av retten Marit Bjørgens skattkiste. Fotograf: Geir Terje Nergaard.

Lag din egen skattkiste fra havet med fisk og friske grønnsaker. Denne oppskriften er en av Marit Bjørgens favoritter. Bruk fisken, grønnsakene og sausene du selv liker.

Se hele oppskriften

Marit Bjørgens steinbit i wok

18184
Bilde av retten Marit Bjørgens steinbit i wok. Fotograf: Geir Terje Nergaard.

Saftig steinbitfilet woket med en symfoni av deilige grønnsaker og krydder. Bjørgens egen wok-favoritt!

Se hele oppskriften

Marit Bjørgens stekte steinbit

18345
Bilde av retten Marit Bjørgens stekte steinbit. Fotograf: Geir Terje Nergaard.

Stekt steinbitfilet med sjampinjong og tomater er en sunn og god middagsrett for hele familien. Den smaker ekstra godt med litt frisk basilikum drysset på toppen.

Se hele oppskriften

Minipai med laks og kveite

21816
Bilde av retten Minipai med laks og kveite. Fotograf: Astrid Hals.

Minipai med laks og kveite fylt med tomatpesto og toppet med revet ost er utrolig enkelt og kjempegodt. Nydelig til helgekos, med store variasjonsmuligheter.

Se hele oppskriften