Oppskrifter

Logoen til nettstedet godfisk.no

Oppskrifter er med noen få unntak hentet fra godfisk.no. Godfisk har en omfattende samling av oppskrifter, mange tips og mulighet til å lage sin egen kokebok.

1 til 30 av 573 oppskrifter
<< Første < Forrige 1-30 31-60 61-90 91-120 121-150 151-180 181-210 211-240 241-270 271-300 Neste > Siste >>

Akevittsild

14924
Bilde av retten Akevittsild. Fotograf: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen.

Akevitt er noe som ofte serveres til silden, så hvorfor ikke prøve denne oppskriften hvor både sild og akevitt serveres fra samme krukke?

Framgangsmåte på godfisk.no

Appelsinsild

23557
Bilde av retten Appelsinsild. Fotograf: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen.

Man trenger ikke tenke tradisjonelt når man skal lage sild. Det finnes mange friske og gode smaker som passer til sild, så hvorfor ikke prøve denne oppskriften med appelsin?

Framgangsmåte på godfisk.no

Auberginesuppe med kongekrabbe

1986
Bilde av retten Auberginesuppe med kongekrabbe. Fotograf: Audun Aagre.

Kongekrabbe er en fantastisk råvare som kan brukes i mange forskjellige retter. Prøv denne suppeoppskriften med kongekrabbe, aubergine og blåskjell.

Framgangsmåte på godfisk.no

Avokado- og rekesalat

20240
Bilde av retten Avokado- og rekesalat. Fotograf: Tom Haga.

Avokado og reker passer godt som forrett. Ønsker du å gjøre en liten vri på den klassiske kombinasjonen er denne oppskriften et spennende alternativ.

Framgangsmåte på godfisk.no

Bakt kveite med agurksalat

2051
Bilde av retten Bakt kveite med agurksalat. Fotograf: Tom Haga.

Bakt kveite servert med fargerike grønnsaker og en frisk agurksalat er en god, tradisjonsrik rett som man kan lager både til hverdag og fest.

Framgangsmåte på godfisk.no

Bakt kveite med røykte mandler

2252
Bilde av retten Bakt kveite med røykte mandler. Fotograf: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen.

Til bakt kveite med røykte mandler, potetterrin, puré av jordskokk og sprø østerssopp i herlig harmoni må du bruke litt tid. Men til fest gjør vi gjerne det.

Framgangsmåte på godfisk.no

Bestemors fiskekaker

15112
Bilde av retten Bestemors fiskekaker. Fotograf: Audun Aagre.

Hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt. Prøv bestemors variant sammen med brød, bacon, revet gulrot og kokt egg. Husk at fiskekaker også egner seg ypperlig som grillmat på tur!

Framgangsmåte på godfisk.no

Blåskjell - grunnoppskrift

2408
Bilde av retten Blåskjell - grunnoppskrift. Fotograf: Synøve Dreyer.

Blåskjell er en spennende råvare som kan tilberedes med utallige forskjellige smaker. Her finner du grunnoppskriften som er et bra utgangspunkt for videre eksperimentering.

Framgangsmåte på godfisk.no

Blåskjell i kokosmelk og karri

28958
Bilde av retten Blåskjell i kokosmelk og karri. Fotograf: Synøve Dreyer.

Når du legger blåskjell på grillen kan du variere smaken i ulike retninger. I denne oppskriften er retningen øst, med asiatiske smaker av kokosmelk og karri. Dette er rask og lekker grillmat!

Framgangsmåte på godfisk.no

Blåskjell med hvitvin

1830
Bilde av retten Blåskjell med hvitvin. Fotograf: Espen Grønli.

Blåskjell med hvitvin og hvitløk passer perfekt når du skal invitere gjester, enten som hovedrett eller som forrett. Enkelt og raskt!

Framgangsmåte på godfisk.no

Blåskjell med hvitvinsaus

1687
Bilde av retten Blåskjell med hvitvinsaus. Fotograf: Alf Børjesson.

Blåskjell forbindes ofte med sommer, men er på sitt beste om høsten og vinteren. Prøv denne oppskriften hvor blåskjell dampes i hvitvin.

Framgangsmåte på godfisk.no

Bouillabaisse i ovnen

56232
Bilde av retten Bouillabaisse i ovnen. Fotograf: Joel Wåreus.

Bouillabaisse er en fiskesuppe med røtter i Provence. I denne oppskriften varmes suppen inne i ovnen, så det er en ny og enkel vri. Med godt brød som tilbehør er dette ren kos på bordet.

Framgangsmåte på godfisk.no

Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reker

1807
Bilde av retten Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reker. Fotograf: Tom Haga.

Bouillabaisse er en fiskegryte som opprinnelig stammer fra området Provence i Frankrike. I denne oppskriften finner du sitrus som gir denne gryten en frisk smak.

Framgangsmåte på godfisk.no

Breiflabb med basilikum og safranrisotto

2137
Bilde av retten Breiflabb med basilikum og safranrisotto. Fotograf: Morten Brun.

Basilikumstekt breiflabb med safranrisotto er en smaksfull rett som passer til en hyggelig anledning. Dette er en eksklusiv oppskrift som er verd strevet.

Framgangsmåte på godfisk.no

Breiflabb med fennikelsalat

2149
Bilde av retten Breiflabb med fennikelsalat. Fotograf: Alf Børjesson.

Denne oppskriften har en spennende sammensetning som vil imponere, enten du skal invitere gjester eller overraske din kjære.

Framgangsmåte på godfisk.no

Breiflabb med kikertesuppe og karristekte epler

2135
Bilde av retten Breiflabb med kikertesuppe og karristekte epler. Fotograf: Morten Brun.

Breiflabb rullet i spekeskinke gir en spennende smak, og vil sammen med karristekte epler pirre smaksløkene til gjestene dine.

Framgangsmåte på godfisk.no

Burger med laks

14547
Bilde av retten Burger med laks. Fotograf: Astrid Hals.

En burger er noe barna liker og som er lett å lage. Du kan lage den akkurat som du vil med de grønnsakene og den dressingen du ønsker. I denne oppskriften er laks hovedingrediensen.

Framgangsmåte på godfisk.no

Burger med torsk

2439
Bilde av retten Burger med torsk. Fotograf: Fabian Bjørnstjerne.

Dette er en real burger med torsk. Rotgrønnsakene gjør retten ekstra god og sunn. En burger som lett faller i smak hos både små og store.

Framgangsmåte på godfisk.no

Chilikongekrabbe med lime og koriander

23758
Bilde av retten Chilikongekrabbe med lime og koriander. Fotograf: Kim Holthe.

Denne oppskriften med saftig kongekrabbe passer godt som forrett til middagsselskapet. Stekt kongekrabbe med chili, hvitløk og ingefær er spennende og fantastisk godt.

Framgangsmåte på godfisk.no

Chilisild

14926
Bilde av retten Chilisild. Fotograf: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen.

Sild kan man lage med de smakene man liker, så om chili er en av dine favoritter passer kanskje denne for deg? I tillegg er den enkel å lage da den tar utgangspunkt påleggssild på glass.

Framgangsmåte på godfisk.no

Clubsandwich med torsk – ”Bodø B.L.T”

2441
Bilde av retten Clubsandwich med torsk – ”Bodø B.L.T”. Fotograf: Fabian Bjørnstjerna.

Stekt torsk mellom to gode brødskiver er en rask og enkel middag i en travel hverdag. Selv om du har det travelt trenger det ikke være vanskelig å lage sunn middag.

Framgangsmåte på godfisk.no

Couscoussalat med reker og fetaost

30869
Bilde av retten Couscoussalat med reker og fetaost. Fotograf: Tom Haga.

Denne oppskriften med reker og fetaost er en ny og spennende måte å tilberede reker på. Imponer venner og kjente med couscoussalat til forrett eller til koldtbord.

Framgangsmåte på godfisk.no

Dampede blåskjell med blåmuggost

23820
Bilde av retten Dampede blåskjell med blåmuggost. Fotograf: Kim Holthe.

Kanskje blir blåskjell helgens høydepunkt? I denne oppskriften damper du blåskjell i hvitvin og tilsetter litt fløte og blåmuggost.

Framgangsmåte på godfisk.no

Dampet kveite med hasselbackpoteter

2248
Bilde av retten Dampet kveite med hasselbackpoteter. Fotograf: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen.

Server dampet kveite med en god rødbetesaus, vaniljeglaserte grønnsaker og hasselbackpoteter. En elegant og velsmakende rett til en spesiell anledning.

Framgangsmåte på godfisk.no

Eddiklake til sild

16011
Bilde av retten Eddiklake til sild. Fotograf: Bent Raanes & Sarah Cameron Sørensen.

Denne eddiklaken kan du bruke som grunnoppskrift dersom du ønsker å lage noen av oppskriftene som er basert på ferdigkjøpt sild på glass fra grunnen av. Denne gjelder de oppskriftene som er basert på...

Framgangsmåte på godfisk.no

Fiskeboller med paprika

2003
Bilde av retten Fiskeboller med paprika. Fotograf:  Alf Børjesson.

Lag dine egne fiskeboller. Det er ikke vanskelig, og har du foodprocessor går det fort. De trenger ikke være hvite tvers igjennom, du kan foreksempel ha biter av rød paprika og grønn purre i farsen.

Framgangsmåte på godfisk.no

Fiskeburger til matboksen

2163
Bilde av retten Fiskeburger til matboksen. Fotograf: Merci Flebu Abrahamsen.

Med en deilig fiskeburger i matboksen blir lunsjen med en gang mer spennende. Kjapt, enkelt, og barnas favoritt!

Framgangsmåte på godfisk.no

Fiskefarse - grunnoppskrift

1695
Bilde av retten Fiskefarse - grunnoppskrift. Fotograf: Alf Børjesson.

Med fersk hysefilet og kjøkkenmaskin er veien kort til hjemmelagde fiskekaker og fiskeboller. Ingenting er som det du lager selv, da du kan tilsette urter og krydder som du liker.

Framgangsmåte på godfisk.no

Fiskegrateng med laks

49865
Bilde av retten Fiskegrateng med laks. Fotograf: Esten Borgos.

Denne lettvinte og lekre fiskegratengen med laks kan du variere med ulike urter. Lag gjerne en stor porsjon, så kan du fryse resten og spise det en dag du har dårlig tid.

Framgangsmåte på godfisk.no

Fiskegrateng

2357
Bilde av retten Fiskegrateng. Fotograf: Eva Brænd.

Fiskegrateng er en tradisjonsrik norsk rett de fleste kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost, kokt potet og litt smeltet smør.

Framgangsmåte på godfisk.no